Ledige stillinger

Vedligeholdelsesingeniør/PT til optimering af vedligehold

Vi tilbyder et job i vedligehold i Sintex i Hobro, hvor vi skal have styrket den forebyggende indsats.

 

Du får et perfekt miks mellem analyse/planlægning og tid ude ved maskinerne, hvor du følger op på gennemførelsen. Du vil opleve glæden ved at se dine nye planer udført i produktionen og de resultater og arbejdsglæde det vil skabe ved andre.

 

Kort sagt vil du med din arbejdsindsats kunne ”rykke nålen” og gøre en forskel, og du vil kunne se resultater i løbet af kort tid. Stilling er nyoprettet, så du har stor mulighed for indflydelse.

 

Hos os får du mulighed for at arbejde meget selvstændigt, og vi er stolte af at være kendt som meget åbne og med en meget flad, samarbejdende struktur.

Du får tæt kontakt med både produktionsfolkene, medarbejderne i vedligehold og de øvrige PT-folk på kontoret.

De øvrige PT’ere er et miks af produktionsteknikere, maskiningeniører og maskinmestre.

 

Vores produktion og teknologi spænder bredt, og vi har næsten ikke to udstyr som er ens. Det giver dig spændende og varierede opgaver, og du får chancen for at arbejde med teknologier som vi er de eneste der arbejder med i DK.

Vi leverer high-end metalemner til pumpe- og bilindustrien, og næst efter din sikkerhed, trivsel og verdens energiforbrug er vores kvalitet altafgørende for os – og vi er verdenskendte for den.

 

Kernen i jobbet er:

  • tilpasning og udvikling af vores vedligehold
  • højere oppetid på vores udstyr samt længere tid mellem nedbrud.

Det gør du bl.a. ved at:

  • Optimere systematisk og forebyggende vedligehold på nøgleudstyr
  • Give operatørvedligehold en opdatering og sætte det i struktur i afdelingerne i samarbejde med vedligehold og produktionsledere – samt følge op på udførelse.
  • Lave opdatering af vedligeholdelsesopgaver i vores system ud fra tilbagemeldinger efter udførte opgaver, så de hele tiden er tilpasset udstyrets faktiske tilstand og brugsfrekvens.
  • Lave udstyrsvurderinger ud fra MTBF, MTTR o.lign.

 

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vedligeholdelsesleder Henrik Strunge Andersen på 30 91 74 58.

Send en kort ansøgning samt dit CV til personale@sintex.com.

 

Vi glæder os til at høre, hvorfor vi matcher dig!