Ledige stillinger

Operatør søges til fast aften i produktionen

Har du et ønske om at skabe komplekse produkter i den absolutte verdensklasse og samtidig bidrage til den grønne omstilling? Har du et godt overblik, er detaljeorienteret og kan lide at få ansvar? Så er dette en unik mulighed for at komme på vores hold.

 

Hvem er vi
Sintex er en højt specialiseret virksomhed med speciale indenfor sintringsteknologien. Vi fremstiller og leverer magnetiske systemer og pulvermetalkomponenter til forskellige industrier over hele verden. Vi arbejder målrettet på at muliggøre en bæredygtig og grøn omstilling, og hjælper vores kunder med at gøre det samme. Vi udvikler vores fremstillingsprocesser, så vi opnår en højere ydeevne med brug af færre materialer og mindre energi. Sintex er en virksomhed, der beskæftiger cirka 170 medarbejdere og er placeret i Hobro. Sintex er en del af Grundfos, hvorfor vores fundament bygger på stærke værdier, et stærkt økonomisk forhold og et innovativt mindset.

Jobbet
Du vil blive en del af et mindre team på 3 operatører og teknikere i vores nyeste afdeling, som leverer specialdele i verdensklasse til primært bil- og pumpefabrikker i hele verden. Emnerne laves ved hjælp af sprøjtestøbning, hvor man kan lave meget detaljeret og præcist metalemne stort set uden materialespild. Herefter debindes og sintres (bages) emnerne – processen tager ca. 2 døgn, så udstyret kører nonstop. Kvaliteten af emnerne og udstyrets indstillinger er ekstremt vigtigt, da emnernes procestid er så lang.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Påsætning og pakning af mindre emner (5-100 g)
 • Kontrollere de færdige emner og gennemføre målinger på vores målemaskine
 • Skride ind ved fejl
 • Udbedre maskinfejl eller tilkalde teknikere
 • Pakke færdige emner

Din arbejdstid vil være mandag til torsdag 15.00-23.30 og fredag 14.30-19.30.

Generelt set er der mulighed for fleksibilitet i dine arbejdstider, hvis det passer sammen med dine kollegaer.

Om dig
Du har erfaring fra industrien, men ikke nødvendigvis med metal – det vigtigste er gåpåmod, overblik og omhyggelighed.

 • Du er stabil, ansvarsbevidst samt har en positiv indstilling til dit arbejde og menneskerne omkring dig.
 • Du er kvalitetsbevidst, kan lide at få ansvar og reagerer ved fejl
 • Du kan bevare overblikket i et område med linjekørsel og flere maskiner.
 • Du har erfaring med fremstillingsindustrien.
 • Du kan lide at være en del af et lille team, hvor I er afhængige af hinanden
 • Du trives i et selvstændigt arbejdsområde med masser af frihed og ansvar.
 • Du taler og læser dansk, samt har mod på at bruge IT som hjælpemiddel i produktionen

Hvorfor blive en del af Sintex
I Sintex vil du blive en del af et dygtigt og dedikeret team i en spændende stilling med mange varierende arbejdsopgaver. Vi har en flad struktur, hvor vi forandrer i fællesskab – alle har derfor en stemme og mulighed for at komme med deres ideer.

Når du starter hos os, sørger vi for en grundig oplæring, der sikrer dig et godt kendskab til vores maskiner og udstyr samt produkter, således du bliver klædt på til at kunne varetage dine opgaver på bedste vis.

Vi har egen kantine, en obligatorisk sundhedsforsikring, laderstander til elbil, gode arbejdsforhold og mulighed for at købe Grundfos aktier – og gratis kaffe.

I Sintex har vi fokus på vores medarbejdere, og du vil derfor opleve en kultur, hvor man kære sig om hinanden. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold samt en positiv og uformel omgangstone, og hvor man sætter pris på et højt humør og smil i hverdagen.

 

Kan du se dig selv hos os?
Send os en ansøgning samt CV til PAN@sintex.com med titlen ”Operatør”. Vi afholder samtaler løbende og ansætter med tiltrædelse snarest muligt, når vi finder den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Peter på 52327709. Du kan læse mere om os på www.sintex.com