Ledige stillinger

Driftstekniker søges til fast nat i produktionen

Har du et ønske om at skabe komplekse produkter i den absolutte verdensklasse og samtidig bidrage til den grønne omstilling? Har du flair for fejlfinding både mekanisk og ved PLC-styret udstyr? Vil du være med til at sikre optimal drift og vedligehold af vores automatiske slibelinjer? Så er dette en unik mulighed for at komme på vores hold.

Hvem er vi
Sintex er en højt specialiseret virksomhed med speciale indenfor sintringsteknologien. Vi fremstiller og leverer magnetiske systemer og pulvermetalkomponenter til forskellige industrier over hele verden. Vi arbejder målrettet på at muliggøre en bæredygtig og grøn omstilling, og hjælper vores kunder med at gøre det samme. Vi udvikler vores fremstillingsprocesser, så vi opnår en højere ydeevne med brug af færre materialer og mindre energi. Sintex er en virksomhed, der beskæftiger cirka 170 medarbejdere og er placeret i Hobro. Sintex er en del af Grundfos, hvorfor vores fundament bygger på stærke værdier, et stærkt økonomisk forhold og et innovativt mindset.

Jobbet
Du vil blive en del af et mindre team på 6-7 operatører og teknikere ved den automatiske slibelinje, som leverer bremsedele i verdensklasse til bilfabrikker i hele verden. Herudover vil du have et tæt samarbejde med teknikerne på de øvrige skift – I er 7 i alt. Som all-around tekniker, vil du få muligheden for at arbejde med justeringer i μ på vores PLC-styrede slibere samt finde og udbedre mindre mekaniske fejl på fx håndteringssystemer.  Dine arbejdsopgaver vil herudover omfatte:

  • At sørge for, at din linjes udstyr konstant kører, når du er på arbejde og overholder linjens cyklustid.
  • At fejlfinde og udbedre fejl på linjens udstyr – fx gribere, pressere, conveyerbånd, robothåndtering og vasker.
  • At gennemføre regelmæssige målinger på emner og reagere ved fejl.

Din arbejdstid vil være søndag fra kl. 22.30 til mandag kl. 07.00, øvrige dage fra kl. 23.30 til kl. 07.15 indtil fredag morgen, hvor du går på weekend. Der er mulighed for flekstid.

Om dig
Du er uddannet automatiktekniker, industritekniker eller lignende. Du behøver ikke have erfaring fra metalindustrien – det vigtigste er gåpåmod, overblik og omhyggelighed.

  • Du er stabil, ansvarsbevidst samt har en positiv indstilling til dit arbejde og menneskerne omkring dig.
  • Du er kvalitetsbevidst, effektiv og serviceminded.
  • Du har erfaring med PLCere, fejlfinding og programmering.
  • En god dag for dig er, når maskinerne kører og dine kollegaer smiler.
  • Du trives i et selvstændigt arbejdsområde med masser af frihed og ansvar.
  • Du taler og læser dansk

Hvorfor blive en del af Sintex
I Sintex vil du blive en del af et dygtigt og dedikeret team i en spændende og udfordrende stilling med mange varierende arbejdsopgaver. Vi har en flad struktur, hvor vi forandrer i fællesskab – alle har derfor en stemme og mulighed for at komme med deres ideer.

Vi sørger for en løbende udvikling af din tekniske knowhow og prioriterer personlig udvikling gennem hele din karriere hos Sintex, således du til enhver tid er på forkant med de krav, vores udstyr, maskinpark og Sintex har. Når du starter hos os, sørger vi for en grundig oplæring, der sikrer dig et godt kendskab til vores maskiner og udstyr samt produkter, således du bliver klædt på til at kunne varetage dine opgaver på bedste vis.

Vi har egen kantine, en obligatorisk sundhedsforsikring, laderstander til elbil, gode arbejdsforhold og mulighed for at købe Grundfos aktier.

I Sintex har vi fokus på vores medarbejdere, og du vil derfor opleve en kultur, hvor man kære sig om hinanden. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode arbejdsforhold samt en positiv og uformel omgangstone, og hvor man sætter pris på et højt humør og smil i hverdagen.

Kan du se dig selv hos os?
Send os en ansøgning samt CV til hla@sintex.com med titlen ”Driftstekniker”. Vi afholder samtaler løbende og ansætter med tiltrædelse snarest muligt, når vi finder den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Henrik Larsen på 24980587. Du kan læse mere om os på www.sintex.com