We’re changing the world

Driftstekniker til daghold i produktion

Driftstekniker og ”tekniknørd” søges til daghold i produktionen

Har du olie i blodet og teknik på hjernen? Motiveres du af at være problemknuser og tage ansvar? Så er du måske Sintex’s nye Driftsteknikker på dagholdet.

I Sintex er vi over 170 passionerede medarbejdere, der hver dag arbejder med udvikling og produktion af metalkomponenter til blandt andet pumpe- og bilindustrien. Vi er en del af Grundfos, og er derfor i en unik situation, hvor vi har fleksibiliteten af at være en mellemstor virksomhed, og samtidig styrken ved at have en stor organisation i ryggen.

På vores automatiske slibelinjer leverer vi bremsedele i verdensklasse til bilfabrikker i hele verden. Til disse produktionslinjer søger vi en allround tekniker, der både kan arbejde med justeringer i μm på vores PLC styrede slibere, samt finde og udbedre mindre mekaniske fejl på fx transportbånd og gribere. Du ved aldrig hvad skiftet bringer af udfordringer, og du keder dig sjældent når du er på arbejde.

Du bliver en del af et lille team på 4-5 operatører og 2 driftsteknikere. Samtidig har du et tæt samarbejde med teknikerne på de øvrige skift – I er 7 i alt.

Dine mødetider er mandag til torsdag 07.00 – 15.15, og fredag 07.00 – 14.45, hvor du går på weekend. Der er mulighed for flekstid.

De primære arbejdsopgaver er:

  • At sørge for at din linjes udstyr konstant kører, når du er på arbejde, og overholder linjens cyklustid.
  • At fejlfinde og udbedre fejl på linjens udstyr – fx gribere, pressere, transportbånd bånd, robothåndtering og vasker.
  • At gennemføre målinger på emner regelmæssigt og reagere ved fejl.
  • Løbende foretage justeringer for at sikre, at emnerne er indenfor mål.
  • At deltage i linjens drift.

Lidt om dig:

Du er typen der går forrest og sætter en ære i at der er styr på tingene. For dig er det en god dag når maskinerne kører og dine kollegaer smiler. Du trives med at arbejde selvstændigt, og tager ansvar for dit område. Samtidig nyder du at være sammen med gode kolleger, og hjælper gerne andre, for at sikre at vi når i mål som team.

Derudover forventer vi at:

  • Du har flair for fejlfinding både mekanisk og ved PLC styret udstyr.
  • Din faglige baggrund matcher vores behov for kompetencer inden for mekaniske problemer og automatik. Du kan have faglig baggrund som industritekniker, automatiktekniker. automekaniker eller lignende. Du behøver ikke at have erfaring fra metalindustrien – det vigtigste er gåpåmod, overblik og omhyggelighed.
  • Du taler og læser dansk.

Vi tilbyder et fast stilling på daghold med fast mødetid, og et godt arbejdsmiljø med gode forhold samt en positiv og uformel omgangstone, hvor radioen nogle gange spiller højt.

Gode udviklingsmuligheder i en virksomhed med fokus på nyskabelse, tårnhøj kvalitet og bæredygtighed. Hos os tæller alle gode ideer!

Vi har obligatorisk sundhedssikring, mulighed for at købe Grundfos aktier og ikke mindst gratis kaffe. Er du mere til te, kan vi også klare det…vi har plads til alle😉

Yderligere information:

Stillingen er med opstart hurtigst muligt. Men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning sendes til hla@sintex.com. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til produktionsleder Henrik på 24980587.

Vi glæder os til at høre fra dig!